Добредојдовте на Меѓународната асоцијација на терапевти „IAOTH е Здружението на избор за даватели на велнес и даватели на обука насочени кон хуманоста“

Меѓународната асоцијација на терапевти

Професионална организација низ целиот свет, која нуди акредитација за членство и провајдер за обука на оние кои бараат професионално признавање во својата област

 

Таа беше формирана како признание на фактот дека како терапевт и / или давател на обука, светската мрежа отвори потенцијален глобален пазар на клиенти и ние сакаме да имате пристап до тоа. Повеќето здруженија за терапија ви даваат признание само во земјата во која сте биле обучени, членството во IAOTH ќе ви овозможи пристап до професионално осигурување во која било земја и статусот на акредитиран давател на обука ќе ви овозможи да ги акредитирате курсевите за обука каде и да сте вашите студенти или вие.

 

На крајот на краиштата, ние сме организација што прифаќа единство на целите, со тоа што сите работиме на одредено ниво кон помагање на нашите колеги мажи и жени. Овде ќе најдете истомисленици и пријатели кои сè уште не сте ги сретнале.

Дали сте давател на обука?
Станете Акредитиран давател на обуки IAOTH и обезбедете кредибилитет и професионално признавање на вашите курсеви за обука.


Придружи се сега!

 

Дали ви нудиме велнес-терапии или сте бизнис што нуди производи за велнес?
Придружете се на професионалното тело на Меѓународната асоцијација на терапевти.


Придружи се сега!

 

Табела за цени-1 Колони 1 со јаз

$30 Година

ЧЛЕНСТВО ЗА ДОБРОТО ПРОФЕСИОНАЛИ

  Придружете се на професионалното тело на Меѓународната асоцијација на терапевти

  Професионално членство за велнес професионалци кои бараат професионално членство и осигурување, придобивките вклучуваат:

  ПРИДОБИВКИ ЗА ЧЛЕНСТВО

 • Меѓународно признат статус на членство
 • Сите ваши квалификации опфатени со едно членство
 • Сертификат за членство
 • Пристап до осигурување на практичари со попуст
 • Пристап до придобивките на членовите
 • Членови кои рекламираат попусти и ресурси
 • Преземања на членови на стационарен комплет
 • Ексклузивни попусти на дополнително образование и обука и можност да аплицирате за одобрен статус на давател на обуки кај IAOTH
 • Слободен список на директориуми
 • Бесплатно деловно рекламирање преку нашиот директориум за онлајн терапевти

$199 година

АКРЕДИТИРАНИ ОБУКУВАЧИ НА ОБУКА

  Станете акредитиран давател на обуки IAOTH и обезбедете кредибилитет и професионално признавање на вашите курсеви за обука

  Статус на меѓународна акредитација

  ПРИДОБИВКИ ЗА АКРЕДИТАЦИЈА

 • За давателите на обуки во училница и преку Интернет
 • Неограничена акредитација на вашите курсеви за обука!
 • Бесплатно деловно рекламирање преку нашиот Интернет директориум
 • Бидете признати како професионален тренинг за одлични услуги во вашата област
 • Користење на логото на акредитиран давател на обуки IAOTH
 • Бесплатно наведување во нашиот директориум за обезбедени обуки IAOTH
 • Бесплатно промовирање на вашиот бизнис акредитиран IAOTH за обука
 • Акредитиран сертификат за давател на обука
 • 70% попуст на полноправно членство за вашите студенти
 • Област на член на давателот на обука на акредитиран IAOTH

×