Станете Давател на обуки

Предностите од тоа да се биде IAOTH акредитиран давател на обука вклучуваат -

 • Неограничена акредитација на вашите курсеви за обука!
 • Бидете признати како професионален провајдер за обука на совршеност во вашата област.
 • Користете ги логоата на Акредитираниот Давател на обуки IAOTH на сите ваши материјали, вклучително, веб-страница, медиуми, промотивни материјали, материјали за обука, сертификати за завршување итн. За да ја зголемите довербата и кредибилитетот на клиентот со вашата припадност кон професионално здружение.
 • Бесплатно наведување во нашиот директориум за обезбедени обуки IAOTH за уверување на клиентот и за промовирање на вашиот бизнис.
 • Бесплатна промоција на вашата деловна активност за акредитирана обука IAOTH преку нашата веб-страница и низ целиот интернет и во светот.
 • Акредитиран сертификат за давател на обука, доделен на годишно ниво за да им ја покаже на клиентите вашата постојана посветеност на одлична обука. Ова исто така може да се користи во вашите промотивни материјали. (ве молиме, забележете дека не обезбедуваме услуга за сертификати за вашите студенти, зависи од вас да креирате свои сопствени сертификати за завршување со користење на логоата на Акредитиран давател на обука IAOTH)
 • 70% попуст на полноправно членство за вашите студенти
 • Вашата посветена област на член на Давателот на обуки за акредитиран IAOTH со пристап до вашиот профил на Давателот на обука, стационарни преземања, обрасци на сертификати и линк за членство со попуст за вашите студенти.

Сето ова за само 199 долари годишна такса

* Ве молиме имајте предвид дека сите акредитирани даватели на обука, исто така, мора да бидат членови на нашата организација, ќе треба да се регистрирате за ова одделно, ако не сте го сториле тоа веќе.

 

Пријавете се денес

 

Потребни стандарди за обука

Вашите курсеви мора да ги исполнуваат следниве стандарди за да се квалификуваат за акредитација.

 • Испорачајте се преку Интернет или лично
 • Бидете долги не помалку од 2 часа
 • Обезбедете придружни материјали за учење
 • Обезбедете пристап до тутор во текот или преку е-пошта, поддршка преку Интернет или лично
 • Обезбедете метод за тестирање дека знаењето е научено
 • Обезбедете потврда за завршување или преку платформата за обука или обезбедена лично

Бидете препознаени како Даватели на професионална обука за извонредност во вашата област со IAOTH

Нашиот статус на Давател на обуки за акредитација IAOTH е дизајниран да ги поддржува оние кои создаваат свои програми за обука низ целата индустрија за терапија, без разлика дали тоа е обезбедување на курсеви за обука за стандарден модалитет или индивидуално креирани. Ние веруваме дека креативноста треба да се охрабри и затоа среќно ги поддржуваме оние даватели на обука кои создаваат нови и возбудливи курсеви за обука.

×