Mirësevini në Shoqatën Ndërkombëtare të Terapistëve "IAOTH është shoqata e zgjedhur për ofruesit e mirëqenies dhe ofruesit e trajnimit të fokusuar në njerëzimin"

Shoqata Ndërkombëtare e Terapistëve

Një organizatë profesionale në mbarë botën që ofron akreditimin e anëtarësisë dhe ofruesit të trajnimit për ata që kërkojnë njohje profesionale në fushën e tyre.

 

Ajo u formua në njohje të faktit se si një terapist dhe / ose një ofrues trajnimi, rrjeti i gjerë botëror ka hapur një treg global potencial të klientëve dhe ne duam që ju të keni qasje në të. Shumica e shoqatave të terapisë ju japin njohje vetëm në vendin ku jeni trajnuar, anëtarësia në IAOTH do t'ju japë qasje në sigurimin profesional në çdo vend dhe statusi juaj i akredituar i trajnimit do t'ju mundësojë të akreditoni kurset tuaja të trajnimit kudo ku jeni studentët tuaj ose ju jeni të vendosur.

 

Në fund të fundit, ne jemi një organizatë që përqafon një unitet të qëllimit, në atë që të gjithë ne punojmë në një farë niveli drejt ndihmës për burrat dhe gratë tona. Këtu do të gjeni njerëz me mendje dhe miq që nuk i keni takuar akoma.

A jeni Ofrues i Trajnimit?
Bëhuni një Ofrues i Trajnimit të Akredituar i IAOTH dhe siguroni Kredibilitet dhe Njohje Profesionale në Kurset tuaja të Trajnimit.


Bashkohu tani!

 

A ofroni Terapi Wellness apo jeni një Biznes që ofron Produkte Wellness?
Anëtarësohuni në Trupin Profesional të Shoqatës Ndërkombëtare të Terapistëve.


Bashkohu tani!

 

Tabela e çmimeve-1 Kolonat 1 me boshllëk

$30 Viti

ANEMTARSIA E PROFESIONALALVE TELL MIRSIS

  Anëtarësohuni në Trupin Profesional të Shoqatës Ndërkombëtare të Terapistëve

  Anëtarësimi Profesional për Profesionistët e Wellness që Kërkojnë Anëtarësim Profesional dhe Sigurim, përfitimet përfshijnë:

  P BRFITIMET E ANEMTARSIS

 • Statusi i Anëtarësisë i Njohur Ndërkombëtarisht
 • Të gjitha Kualifikimet tuaja të Mbuluara nën Një Anëtarësim
 • Certifikata e Anëtarësimit
 • Aksesi në Sigurimin e Praktikuesit të Zbritur
 • Aksesi në përfitimet e anëtarëve
 • Anëtarët Reklamim Zbritje dhe Burimet
 • Anëtarët Shkarkime të Paketimit të Stacioneve
 • Zbritje ekskluzive për arsimimin dhe trajnimin e mëtejshëm dhe mundësinë për të aplikuar për statusin e ofruesit të trajnimit të aprovuar në IAOTH
 • Listimi i Drejtorive Falas
 • Reklama falas e biznesit përmes Drejtorisë sonë të Terapistëve Online

$199 vit

Ofruesit e trajnimit të akredituar të trajnimit

  Bëhuni një Ofrues i Akredituar i Trajnimit IAOTH dhe siguroni Kredibilitet dhe Njohje Profesionale në Kurset tuaja të Trajnimit

  Statusi i Akreditimit Ndërkombëtar

  P BRFITIMET E AKREDITIMIT

 • Për Ofruesit e Trajnimeve në Klasë dhe Online
 • Akreditimi i Pafund i Kurseve Tuaja të Trajnimit!
 • Reklamim Falas i Biznesit përmes Drejtorisë Tonë Online
 • Të njiheni si një ofrues i trajnimit profesional të përsosmërisë në fushën tuaj
 • Përdorimi i logos së ofruesit të trajnimit të akredituar të IAOTH
 • Listimi Falas në Drejtorinë tonë të Ofruesve të Trajnimit të Akredituar të IAOTH
 • Promovim falas i biznesit tuaj të Trajnimit të Akredituar IAOTH
 • Çertifikatë e Akredituar e Ofruesit të Trajnimit
 • 70% zbritje në Anëtarësimin e Plotë për Studentët tuaj
 • Zona e anëtarit të Ofruesit të Trajnimit të Akredituar të IAOTH

×