Rreth Nesh

RRETH

Rreth Shoqatës Ndërkombëtare të Terapistëve IAOTH u formua në njohje të faktit se si një terapist interneti ka hapur botën si një bazë e mundshme klientësh për ju dhe shumica e shoqatave të terapisë e kufizojnë aktivitetin e tyre në vendin në të cilin janë themeluar. Ne e dimë që terapistët tanë udhëtojnë, lëvizin vendet, ofrojnë konsulta me distancë, punë me skype, Whatsapp dhe Facetime, madje duke ofruar ngjarje në Facebook Live ku klientët tuaj mund të jenë kudo në botë. Pra, në njohje të këtij fakti, ne krijuam Shoqatën Ndërkombëtare të Terapistëve ku terapistët nga kudo mund të gjenin një platformë të unifikuar ku ata mund të njiheshin globalisht. Shumë organizata / individë ofrojnë trajnime dhe / ose tërheqje në vende të tjera dhe ne mendojmë se është e rëndësishme të krijojmë një platformë ndërkombëtare për të akomoduar këto lloj biznesesh. Për të qenë anëtar i kësaj shoqate nuk kërkojmë nga ju që të paraqisni aktivitete vjetore të zhvillimit personal. Ne mendojmë se kjo është një kërkesë kufizuese që ka bërë që terapistët të marrin një kurs për hir të vendimit të zhvillimit profesional që mund të duhen disa vjet për të përfunduar dhe është i një cilësie më të mirë sesa një kurs i ngutshëm dhjetë minutësh. Në fund të fundit, ne jemi një vend që përqafon një unitet qëllimi, në atë që të gjithë ne punojmë në një farë niveli drejt ndihmës për burrat dhe gratë tona. Këtu do të gjeni njerëz me mendje dhe miq që nuk i keni takuar akoma. Bota është goca deti ynë! Yti Dr Judith Butler-Haig - CEO
×