Modalitetet e Miratuara të Kualifikueshme për Anëtarësim në Shoqatën Ndërkombëtare të Terapistëve

Lista e mëposhtme e modaliteteve kualifikohet për anëtarësim në IAOTH dhe pasi të regjistrohet, një praktikues mund të shfaqë logon e IAOTH në materialet e tyre reklamuese për të treguar anëtarësimin. Nëse nuk mund ta shihni modalitetin tuaj të veçantë të shfaqur, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes.

Puna e trupit 4Dim
Masazh sakral i barkut
Terapia e Pranimit dhe Angazhimit (ACT)
Ndërgjegjja e hyrjes
Acupressure
Akupunkturë
Akupunkturë - Rehabilitimi i varësisë nga veshi (veshi)
Terapia e Varësisë
Lexime të Rekordeve Akashic
Teknikën e Aleksandrit
Testimi i alergjisë dhe intolerancës
Trajtimet alergjike
Trajtimet alternative të kancerit
Terapia Amatsu
Masazh Amma
Terapia e shërimit të engjëjve
Lexime të Kartave të Engjëjve
Ndërhyrja me ndihmën e kafshëve
Shërimi / Terapia e Kafshëve
Anusha Shërimi
Apitherapy
Trupi ujor
Aromatherapy
Terapia e artit
Terapia e Barit Oriental Ashiatsu
Rivendosja e pikës së montimit
Modelimi Aston
Astrologji
Shërimi Atlantik
Terapia Augenblick
Terapia Aura
Aurikuloterapia
Terapia autogjenike
Testimi i përgjigjes autonome
Zgjimi i Terapisë së Zemrës së Ndriçuar
Rivendosja Axiational
Ayurveda

Mjekime Lule Bach
Procedura e Bilancit (TBP)
Bukuri dhe Trajtime Shëndetësore
Terapia e sjelljes
Biodanza
Biodinamika
Shërimi BioEnergy
Biofeedback
Biopunkturë
bioresonance
Blaneoterapia
Terapitë e iridimit të gjakut
Kodi i trupit
Psikoterapia e trupit
Metoda e Shqisave të Trupit
Lirimi i stresit trupor
BodyTalk
Punime trupi
Teknika Bowen
Palestër truri
Terapia rekursive e përpunimit të trurit (BWRT)
Breathwork
Breema
Shërimi Brennan
Frymëmarrja Buteyko

Mjek praktik CHEK
Terapia e Qirinjve
Ndërhyrja e asistuar nga qeni
Shtëpi kujdesi
CBD Masazh & Facials
Ushtrimi i karriges
Terapia Chakra
Kanalizimi
Terapia e Chelacionit
Psikologjia e Fëmijëve
Terapia kineze e kupës
Terapia Ushqimore Kineze
Mjekësia kineze
Diagnoza e Pulsit Kinez
Terapia e Kios
Shërimi i Chiron
Chiropody dhe Podiatry
chiropractic
Kirotizi
QARTË

Hipnoterapia klinike
klinikat
Terapia Analitike Kognitive (CAT)
Terapia e Sjelljes Kognitive (CBT)
Terapia kolodiale e argjendit
Hidroterapi e zorrës së trashë
Birë me ngjyra
Terapia me ngjyra
Inxhinieri e Besimit Bërthamë (CBE)
Kirurgjia Kozmetike
këshillimi
Këshillim - Zemërim

Këshillim - PTSD & Trauma
Këshillim - Marrëdhënie
Këshillimi - Shpirtëror
Kurse dhe Punëtori
Terapia Kraniosakrale
Fëmijët e kristaltë
Terapia kristalore
hedhje kupash
Cimatika

Vallëzimi, Drama, Terapia e Lëvizjes
Stomatologji - Holistik
Detoxification
Dietologët
Shërimi në distancë
Shërimi i ADN-së
Sherbimet Doula
Dowing
Terapia e ëndrrave
Terapia me daulle

Qiriu i veshit
Egoskuemetoda
Shfaqja elektrodermale
Elektrohomeopatia
Terapia elektromagnetike
Shërimi i elektrosensibilitetit
Përpunimi i mishëruar
EMDR
Teknika Emmett
Kodi i Emocionit
Terapia e emocioneve
Teknikat e Lirisë Emocionale (EFT)
EmoTrance
Shërimi i energjisë
Terapia e Fundit të Jetës
Shëndeti Mjedisor
Psikologji Mjedisore
Lehtësuesi i Bereavement EOL
Shoqërues i EOL-it
EOL Doula
Terapia e Asistuar nga Kuaj
Masazh Esalen
Esencat - Lule
Esencat - Frekuenca
Ngjarje - Ekspozita - Ligjerata
Terapia Ekzistenciale
Desensitimi dhe ripërpunimi i lëvizjes së syve (EMDR)

Masazh për përtëritje të fytyrës
Terapia e fytyrës
Fairyologji
Shërimi i Besimit
Feldenkrais
Feng Shui / Gjeomancë
Masazh finlandez
Pesë elementët
Terapia e notimit (notimit)
Terapitë e Lules së Jetës
Teknika e synimit të përqendruar
Shërimi i frekuencës

Mjekësia e Re Gjermane
Terapia Gestalt
Grahamizëm
Grafologji
Gua Shao

Heqja e flokëve
Hakomi
Teknikat e Havening
Trajnim për Shëndet dhe Mirëqenie
Dyqane ushqimore të shëndetshme
Kodet shëruese
Shërimi nga thelbi
Prekja shëruese
Trajnimi shëndetësor
Terapia e Rezonancës së Zemrës
herbalism
Hixhame
Shërimi holistik
Terapitë holistike të integruara të arteve krijuese
Ripërtëritja holografike
Puna holotrofike e frymëmarrjes
Kujdesi në shtëpi dhe infermieria
Homeopati
Homotoksikologji
Hopi (Terapia Termike Aurikulare)
Teknika Horstmann
hidroterapi
Masazh hidrotermik
Terapia hiperbarike / oksigjenit
Hipnobirting
HipnoFertiliteti
Hypnotherapy

Unë-Ching
Masazh Indian Head
Neurosoma integrale
Terapia e Integruar e Energjisë (IET)
Mjekësia Integrativ
Mjekësia Funksionale Integruese
Thearpy e Lirimit Integrues
Shërimi intuitiv
Terapia e përmbysjes
Iridology
Izopatia

Jin Shin
Terapia e Udhëtimeve
Terapia e lëngjeve
Terapia Jungiane

Kahuna
fushë
Kinesiology
Kinesio Taping
Metoda e Institutit King

Terapia me lazer
Terapia Lemurian
Terapia e Lehta e Trupit
Terapia me prekje të lehta
Shtrirja e jetës
Trainimi i Jetës
Teknika LifeLine
Lightarian Reiki
Terapia e dritës
Gjaku i Gjallë / Analiza e Qelizave të Drejta
LONGJEVITologji
Terapia e kullimit limfatik

Stili i jetesës makrobiotike
Terapia me magnet
Shërimi magnetik
Terapia manipuluese
Masazh
Masazh - Foshnja dhe Foshnja
Masazh - Biodinamik
Masazh - Korporatë / Në vend
Masazh - Ind i thellë
Masazh - Holistik
Masazh - Guri i nxehtë dhe i ftohtë
Masazh - Lomi Lomi
Masazh - Kullimi i limfës
Masazh - Shtatzënia
Masazh - Pulsing
Masazh - Sport
Masazh - suedez
Masazh - Thai
Masazh - Terapeutik
Masazh - Tui Na
Energjia e Matricës
Terapia e barkut Maya
Terapitë McTimoney
Terapia Mjekësore e Kanabisit
Termografia mjekësore DITI
Intuitive Mjekësore
Përsiatje
mediumet
Mega Vitamina Terapia
Metoda e shkrirjes
Teknika metamorfike
Terapia Metatronia
Shërimi Metatronik
Microblading
Stimulimi i pikës së mikrokrymës
Mikrosuksioni
Mami
Metoda e detoksimit të mendjes (MDM)
Mindfulness
Projekti i Rezonancës së Mendjes
moxibustion
Ritet e Munay Ki
Therapy Music
Teknika e aktivizimit të muskujve
Teknika e Energjisë së Muskujve
Lirimi Myofascial
Sistemi Myokinesthetic

NAET - Teknikat e Eliminimit të Alergjive Nambudripads
Naprapatia
Naturopathy
Programimi Neuro Linguistik (NLP)
Numerologjia / Analiza e emrave
Shtëpi pleqsh
Terapia ushqyese
Nutritionists

Terapia Profesionale
Ohashiatsu
Orgonomia
Energjia Orgone
Bilanci i Trupit Oriental
Orto-Bionomy
Mjekësia Ortomolekulare
Meditime Aktive Osho
Ribalancimi i Osho
Osteomiologji
Osteomiologji - Kranial
Osteopathy
Terapia e ozonit

Palmistry, Cheirology, Analiza e duarve
Parapsikologjia
Shërimi i Jetës së Kaluar
Punë rrugore
Prekje paqësore
Xhelatinë
Këshillim Filozofik
Terapia e Fobisë
Lotët e Feniksit
fizioterapi
Phytotherapy
Pilates
Mjekësia e Shpirtit të Bimëve
Luaj terapi
Mjekësia poetike
Terapia e Polaritetit
Terapia e Integrimit Postural
Shërimi Pranik
Terapia e Lutjeve
Shërimi i Lindjes së Prima
Meditimi Primar Shëndoshë
Teknika e shërimit PrimusActivation
Produkte për Shitje
Punë psikike
Psikoanaliza
Psikoterapi psikodinamike
Psikoterapia
Psikoterapi - Biodinamike
Psikoterapia - Trupi
Psioterapia

qigongu
Prekja kuantike
Pulsi i Shpejtë

Radionika
Rahanni
Teknologji e Shpejtë e Syve
Ribirthing

REBT-Terapia Racionale Emotive e Sjelljes
Shërimi rilidhës
Reflexology
Refleksologjia - Shtatzënia / Materniteti
Metodat e rigjenetikës
Terapia e regresionit
Reiki
Reiki - Engjëllor
Terapia e rindjeshmërisë
Prekje restauruese
Ri-modelimi i rezonancës
Tërheqjet dhe Pushimet
Terapi Rife-Dhjetëra
Rritja e shërimit të yjeve
rrotullimi
Terapia e shkakut rrënjësor
Metoda Rosen Punime trupore
Sistemi i shtrirjes Rossiter
Metoda e Sinergjisë Rubenfled (RSM)

Terapi me rërë
Terapia skenare
Duke qarë
Metoda Sedona
Seichem
Seitai
Vetë-hipnozë
Terapia Seksuale
Shërimi Shamanik
Terapia Shamballa
Terapia SHEN
Shiatsu
Mjekësia Siddha
Terapia e Ndërprerjes së Pirjes së Duhanit
Somatikë
Sonopunkturë
Shërimi i shpirtit
Terapia zanore
Hidroterapi spa
Fjala dhe gjuhe terapie
SFE-RE
Bebe Shpirtërore
Lirimi i Shpirtit
Zhvillimi Shpirtëror
Shërimi Shpirtëror
Terapia Sportive
Terapia e tregimit
Menaxhimi i stresit
Integrimi strukturor
Terapia Su Jok
Trajnim Suksesi
Sureja Fatiha

Tai Chi
Terapia Tantra
Tantsu
Tao Yin
Leximet tarot
Tasseografia
Shërimi Theta
Terapia e fushës së mendimit (TFT)
Terapia Tibetane Chart Chart
Koha e terapisë
Mjekësia Tradicionale Koreane
Mjekësia Tradicionale Mongole
Mjekësia Tradicionale Japoneze
Mjekësia tradicionale tibetiane
Punë Trager
Terapia e Transcendencës
Analiza e transaksionit
Shërimi i transferimit
Frymëmarrja transformuese
Traineri kalimtar
Terapia Transpersonale
Lehtësuesi i Përmbledhjes së Traumave
Specialist i Debrifingut të Traumës
Trigjenika
Terapia e Trigger Point
Terapia juaj

Testimi i Vega-s
Mjekësia Unani
Uropatia

Terapia e kurimit të ujit
Menaxhimi Pesha
Wellness
Metoda e Çudirave

Yoga Therapy

 • Jogë Ashtanga
 • Yoga ashtanga vinyasa
 • Joga Bikram
 • Jogë Hatha
 • Joga Iyengar
 • Yoga Kundalini
 • Joga me fuqi
 • Joga Siddha
 • Jivan Sivananda
 • Yoga tantrike
 • vinyl
 • Jeta Vinyasa

Terapia Zang Fu
Balancimi zero

×