Me Anëtarësim Profesional Ju Mund,

 • Përmirësoni sigurinë e klientit
 • Mbështetur nga një Kod Etik i Sjelljes
 • Të gjithë Terapistët e Kualifikuar
 • Mbështetur nga një Organ Ndërkombëtar
Të gjithë anëtarët kualifikohen për një listë dhe profil me 5 yje në drejtorinë tonë të biznesit.

ANËTARËSIA E PLOTË E IAOTH

Anëtarësimi Profesional për Terapistë të Kualifikuar që Kërkojnë Anëtarësim Profesional dhe Sigurim, përfitimet përfshijnë:
 • Statusi i Anëtarësisë i Njohur Ndërkombëtarisht
 • Të gjitha Kualifikimet tuaja të Mbuluara nën Një Anëtarësim.
 • Certifikata e Anëtarësimit
 • Aksesi në Sigurimin e Praktikuesit të Zbritur
 • Aksesi në përfitimet e anëtarëve
 • Zbritjet dhe burimet e anëtarëve
 • Anëtarët Shkarkime të Paketimit të Stacioneve
 • Zbritje ekskluzive për arsimimin dhe trajnimin e mëtejshëm dhe mundësinë për të aplikuar për statusin e ofruesit të trajnimit të aprovuar në IAOTH
 • Listim FALAS i Direktorive 5 YJE
 • Reklama falas e biznesit përmes Drejtorisë sonë të Terapistëve Online
P LRFSHIR LISTIMI JUAJ DIREKTORI
Tuaja i personalizuar faqe në internet - këtu mund të promovoni shërbimin tuaj, përfshirë;
 • çfarë terapish ofroni
 • foto dhe madje video
 • detajet e plota të kontaktit - një lidhje në internet, adresë emaili, numër telefoni, ku praktikoni
 • lista e anëtarësimeve në organet profesionale
 • lidhje me mediat sociale
 • dëshmi të klientëve të mëparshëm të lumtur
 • tarifat e ngarkuara për çdo terapi
E gjithë kjo për VETEM 30 $ *

REGJISTROHENI KETU

* tregon një tarifë vjetore të përsëritur, të gjitha blerjet mbrohen nga garancia jonë 30 ditore e kthimit të parave

FAQ-të e anëtarësimit në IAOTH

Anëtarësia e plotë është vetëm 30 $ në vit që përfshin listën tuaj të drejtorive falas në faqen tonë të internetit, materiale promovuese dhe statusin profesional. Ju do të duhet të rinovoni këtë tarifë çdo vit për të ruajtur statusin e anëtarësimit.

Anëtarësimi juaj në IAOTH do të aprovohet menjëherë pasi etoja jonë është besimi i anëtarëve tanë, ne rezervojmë të drejtën për të tërhequr anëtarësimin nëse konstatojmë se anëtarësia është kërkuar në mënyrë mashtruese; ju lutem vini re se ne do të kontrollojmë menjëherë kualifikimet tuaja dhe gjithashtu do të vërtetojmë përvojën përkatëse të industrisë, kështu që ju lutemi sigurohuni që të ngarkoni të gjithë dokumentacionin dhe informacionin përkatës në aplikim. Pasi të jeni aprovuar për anëtarësim në IAOTH dhe të keni lëshuar një numër anëtarësie, do t'ju lëshohet një certifikatë anëtarësie për t'ju mbështetur për qëllime sigurimi etj.

Hapi juaj i parë është të anëtarësoheni në IAOTH, ju nuk keni nevojë të keni sigurim në vend që të jeni anëtar i organizatës sonë, por ne ju këshillojmë fuqimisht që ta bëni pasi ta rregulloni këtë për sigurinë dhe mbrojtjen tuaj. Pasi të jeni një anëtar i aprovuar, ne do t'ju sigurojmë mundësinë e anëtarëve tanë tarifa speciale për mbulimin e sigurimeve me PolicyBee. Mos harroni se ka edhe ofrues të tjerë të shërbimeve të sigurimeve.

Si një organizatë ndërkombëtare ne pranojmë Praktikues dhe Terapistë të cilët kanë fituar kualifikime ndërkombëtarisht, me kusht që çertifikimi, trajnimi dhe / ose përvoja e tyre të përmbushë kriteret tona.

IAOTH njeh mbi 1,100+ terapi dhe modalitete standarde dhe plotësuese. Dokumentacioni do të kërkohet për të njohur anëtarësimin dhe ne kontrollojmë vendndodhjen e aplikantëve me ofruesin e tyre të kualifikimit nëse është e aplikueshme. Ne gjithashtu pranojmë që shpesh koha e kaluar në trajnimin në vendin e punës nuk është e dokumentuar profesionalisht dhe ne mirëpresim aplikime nga ata me përvojë sesa një certifikatë zyrtare (ju lutemi tregoni këtë në aplikimin tuaj). Ne ofrojmë anëtarësim në një numër të larmishëm të terapive tradicionale dhe natyrore. IAOTH gjithashtu mirëpret ofruesit e trajnimit të cilët ofrojnë kurse me korrespondencë dhe arsim në distancë në terapitë natyrore me kusht që trajnimi të përmbushë kriteret dhe standardet tona. (për të mësuar më shumë në lidhje me këtë ju lutemi klikoni në lidhjen e Ofruesit të Trajnimit të Miratuar)

Po, absolutisht, ne jemi një organizatë ndërkombëtare terapiste që ofron anëtarësim ndërkombëtar.

Si një anëtar i njohur i organizatës sonë do t'ju duhet të siguroni kopje të çdo kualifikimi së bashku me formularin e regjistrimit të anëtarësimit në IAOTH në internet. Nëse aplikoni në bazë të përvojës së punës, atëherë ju lutemi tregoni këtë në aplikimin tuaj. Ne i pranojmë kualifikimet dhe përvojën tuaj në mirëbesim dhe rezervojmë të drejtën për të bërë një kontroll të shpejtë të kualifikimit dhe trajnimit tuaj për të konfirmuar detajet tuaja të paraqitura për anëtarësim në IAOTH. Për ata që aplikojnë për anëtarësim përmes një ofruesi të miratuar të trajnimit anëtarësia jepet automatikisht dhe do të tërhiqet vetëm nëse ka shkelje të kodit tonë të etikës. Të gjithë anëtarëve u kërkohet të nënshkruajnë kodin e etikës për organizatën tonë.

Në këtë kohë dhe moshë, ne do t'i këshillonim të gjithë Anëtarët tanë të bëjnë sigurimin e përgjegjësisë publike, është në interesin tuaj që ta bëni këtë.

Po, ne e mirëpresim anëtarësimin në anëtarët e shoqatave ekzistuese.

Po, Anëtarësimi i veçantë i IAOTH kërkohet për secilin praktikues individual.

Çdo kualifikim i ri që keni fituar pasi të jeni aprovuar si Anëtar i IAOTH, mund të shtohet në anëtarësimin tuaj. Ju gjithashtu do të keni qasje për të azhurnuar listën e profilit tuaj në drejtori duke përdorur detajet e regjistrimit të anëtarit tuaj.

Anëtarësia juaj në IAOTH është e vlefshme për 365 ditë nga data kur regjistroheni dhe paguani për anëtarësimin tuaj dhe funksionon aty ku është e mundur në një sistem vjetor automatik të faturimit, ne ju sugjerojmë të përdorni PayPal si mënyrën tuaj të preferuar të pagesës pasi që nëse vendosni të hiqni dorë mund të anuloni pagesa të përsëritura shumë lehtë. Ne do t'ju lëshojmë një rimbursim të menjëhershëm nëse ka ndonjë problem me aplikimin tuaj të anëtarësimit. Ju gjithashtu keni të drejtë për një rimbursim të plotë brenda 14 ditëve nga regjistrimi nëse vendosni të anuloni aplikimin tuaj. Do t'ju dërgohet një njoftim me email për t'ju këshilluar që rinovimi juaj të kryhet 2 javë para datës së caktuar, përveç nëse anulohet, tarifa juaj e rinovimit automatikisht do të zbritet nga opsioni i preferuar i pagesës. Ju mund të hiqni dorë nga faturimi automatik në çdo kohë duke na kontaktuar ose nëse jeni regjistruar duke përdorur paypal atëherë mund ta anuloni këtë direkt me paypal.

Nuk është e detyrueshme të bëni Zhvillim të Vazhdueshëm Profesional në fushën tuaj në mënyrë që të ruani dhe rinovoni Anëtarësimin tuaj në IAOTH, megjithatë besojmë se është një ide e mirë ta bëni këtë! Ne i japim anëtarësim në bazë të kualifikimeve dhe përvojës suaj ekzistuese, kështu që me kusht që kualifikimet dhe përvoja juaj ekzistuese të plotësojnë kriteret tona, anëtarësimi juaj mund të rinovohet dhe mirëmbahet.

Po, pasi dhe kur të plotësoni kualifikimet e reja, thjesht redaktoni profilin tuaj në drejtorinë e terapistëve kur kjo të jetë bërë.

Nëse dini për një modalitet që nuk është në listën tonë ose jeni themelues dhe keni pionieruar një modalitet të ri, mund të kërkoni që kjo të miratohet nga IAOTH për anëtarësim dhe qëllime sigurimi. Na dërgoni një email me detajet tuaja në support@iaoth.com

Ja se si funksionon: Hapi 1. Zgjidhni butonin bashkohuni tani, do t'ju kërkohet të pranoni një kod etike dhe më pas mund të paraqisni pagesa.

Hapi 2. Do t'ju kërkohet të krijoni një hyrje me fjalëkalim

Hapi 3. Hyni në profilin tuaj personal dhe filloni të krijoni profilin tuaj personal dhe listën e anëtarësimit, ju mund ta krijoni këtë në kohën tuaj. Disa nga anëtarët tanë preferojnë të mos kenë një listë në direktorinë tonë online dhe në vend të kësaj të përdorin logot e shkrimit për reklamat e tyre. Në asnjë mënyrë nuk është e detyrueshme të krijoni një listë në internet dhe mund ta bëni këtë në çdo moment të anëtarësimit tuaj.

Hapi 4. Profili juaj do të rishikohet nga moderatorët tanë dhe çdo informacion i mëtejshëm i nevojshëm mund të kërkohet nga ekipi ynë.

IAOTH përfaqëson një nga listat më të mëdha të modaliteteve të njohura standarde dhe terapive natyrore. IAOTH njeh kualifikimet tuaja ekzistuese dhe ne nuk kërkojmë nga ju që të bëni zhvillim të vazhdueshëm profesional për të ruajtur anëtarësinë tuaj, megjithëse ju rekomandojmë shumë që të bëni për të mbajtur aftësitë tuaja të azhurnuara. Ne gjithashtu njohim kualifikimet ndërkombëtare, si dhe arsimin online dhe arsimin e largët.

Thjesht klikoni në hyrjen tonë të anëtarit dhe futni adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin. Pasi të jeni në zonën e anëtarëve, do të keni mundësi të përdorni llogarinë tuaj dhe informacionin e profilit.

Pasi anëtarësimi juaj të miratohet, do t'ju lëshohet një certifikatë anëtarësie. Numri juaj i anëtarësisë shfaqet në anëtarësimin tuaj në IAOTH në anën e sipërme të djathtë.

Thjesht hyni në zonën e anëtarëve me emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe zgjidhni ikonën "Shkarkimet e Anëtarëve". Këtu mund të përdorni logot tona për t'u përdorur në materialet tuaja promovuese; reklama, nënshkrime email dhe faqe në internet, etj. Këto logo janë vetëm për përdorimin tuaj personal dhe nuk mund të përdoren për të treguar që ju jeni një ofrues i aprovuar trajnimi për IAOTH. Nëse dëshironi të regjistroheni për statusin e Ofruesit të Trajnimit të Miratuar, ju lutemi klikoni këtu.

Hyni në zonën e anëtarëve dhe shtoni detajet tuaja të reja kur dhe kur i merrni.

Anëtarësimi juaj do të rinovohet automatikisht çdo vit, nëse anëtarësia juaj ka skaduar do t'ju duhet të aplikoni sërish sikur të jeni një aplikant i ri. Nëse keni nevojë të azhurnoni detajet e pagesës, mund të futeni në zonën e anëtarëve dhe të rinovoni anëtarësinë tuaj duke ndjekur skedat për ta bërë këtë.

Anëtarësia e plotë ju siguron statusin profesional të njohur ndërkombëtarisht. Anëtarët e plotë gëzojnë një listë dhe profil falas në faqen tonë të internetit dhe reklamimin falas që vjen me të ndërsa ne promovojmë faqen tonë të terapistëve në të gjithë botën. Anëtarët gjithashtu kanë qasje në skemën tonë të miratuar të ofruesve të trajnimit me një certifikatë anëtare të njohur ndërkombëtarisht; .

Po, anëtarësia jonë siguron qasje në sigurimin e praktikantëve me zbritje me siguruesit tanë të rekomanduar.

IAOTH faturon anëtarët e saj në një sistem të automatizuar 365 ditësh të faturimit të përsëritur. Kjo do të thotë që anëtarësia juaj është e vlefshme për 365 ditë të plota nga data e regjistrimit tek ne. Faturimi i përsëritur siguron që anëtarësia juaj të ruhet në çdo kohë dhe ju garanton qasje të vazhdueshme në të gjitha përfitimet e anëtarit tuaj, si dhe mirëmbajtjen e listës suaj të drejtorisë. Nëse dëshironi të hiqni dorë nga faturimi i përsëritur, ose mund të anuloni pagesën përmes PayPal (nëse kjo është ajo që keni përdorur për pagesën tuaj fillestare) ose thjesht dërgoni me email ekipin tonë në: support@iaoth.com

Ju do të dërgoni me email 14 ditë para rinovimit tuaj, duke ju këshilluar që mënyra juaj e pagesës do të debitohet për shumën e zgjedhur të rinovimit, kjo do të ndodhë vetëm nëse keni konfirmuar se kështu dëshironi të paguani. Nëse nuk dëshironi të rinovoni anëtarësimin tuaj mund të anuloni në çdo kohë duke kontaktuar IAOTH në: support@iaoth.com

 

Kodi i Etikes

Të gjithë praktikuesve u kërkohet të nënshkruajnë një kod etike si pjesë e angazhimit të tyre për standardet më të larta profesionale, praktikuesit marrin përsipër të:
 1. Sjellin veten në çdo kohë në përputhje me statusin e tyre profesional dhe në një mënyrë të tillë që as minon besimin e publikut në profesionin e tyre, as nuk e sjell atë në përçmim, duke qenë të vetëdijshëm për kufijtë profesionalë dhe personalë.
 2. Ruani konfidencialitetin e rreptë brenda marrëdhënies klient / terapist, gjithmonë me kusht që një konfidencialitet i tillë të mos jetë në kundërshtim me sigurinë e vetë terapistit ose sigurinë e klientit, anëtarëve të familjes së klientit ose anëtarëve të tjerë të publikut.
 3. Sigurohuni që shënimet dhe shënimet e klientit të mbahen të sigurta dhe konfidenciale dhe që përdorimi i regjistrave kompjuterikë të jetë në përputhje me kushtet e Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave
 4. Sigurohuni që të gjitha reklamat, pa marrë parasysh se në çfarë forme ose mediumi vendosen, përfaqësojnë një pamje të sinqertë, të ndershme dhe të saktë të tyre, bazës së tyre të aftësive, kualifikimeve dhe pajisjeve dhe se çdo pretendim për rezultatin e suksesshëm të trajtimeve (në çfarëdo forme) do të bazohet në prova të verifikueshme, të dokumentuara plotësisht.
 5. Sigurohuni që të gjitha reklamat të jenë në përputhje me standardet e Kodit të Reklamimit për vendin e tyre përkatës. ASNJ the terapist nga ndonjë vend nuk mund të sugjerojë ose pretendojë se ata mund ose kanë shëruar kancerin.
 6. Shfaqni vetëm kualifikimet dhe certifikatat e vlefshme të lëshuara në lidhje me kurset përkatëse të trajnimit dhe ngjarjet ose certifikatat e regjistrimit, vlefshmërisë ose akreditimit siç janë lëshuar ose dhënë nga organet përkatëse profesionale.
 7. Jini të vetëdijshëm për kufizimet e tyre dhe kudo që është e përshtatshme, jini të gatshëm të referoni një klient tek një praktikant tjetër ose këshilltar mjekësor i cili mund të pritet të ofrojë trajtim të përshtatshëm.
 8. Sigurohuni që kudo që një klient kërkon ndihmë për lehtësimin e simptomave fizike, që nëse nuk e ka bërë tashmë atë, klienti këshillohet të konsultohet me një mjek të regjistruar. Praktikuesit nuk duhet të përpiqen të diagnostikojnë simptomat fizike nëse nuk i janë nënshtruar trajnimit mjekësor përkatës në diagnostikim.
 
×